Ruošiant baltąją arbatą labai svarbu ją plikyti tinkama, ne aukštesne nei 85° laipsnių vandens temperatūra. Be to vanduo turi būti minkštas. Kietas vanduo gali užgošti delikatų gaivų gėlinį žalumos skonį, o verdantis vanduo nužudytų subtilų aromatą. Baltosios arbatos paruošimas yra paprastesnis nei žaliosios arbatos, ji taip pat nėra labai jautri plikymo laikui (galima plikyti ilgiau), mažiau apkarsta.
Baltoji arbata ypač jautri saugojimo būdui ir laikui - talpa turi būti sandari, o suvartoti ją reiktų per vienerius metus. Todėl mes stengiamės jums pasiūlyti tik pačią šviežiausią, ne senesnę nei vienerių metų, sandariai laikomą baltąją arbatą. Pasimėgaukite šiuo magišku ir ypač jums naudingu gėrimu, kurį darbštūs Kinijos žmonės patikėjo Jums, o mes jį atvežėme į Lietuvą !